Ξυλεία ΔΡΥΜΟΣ Ε.Ε. στις Αχαρνές

 
Η επιχείρηση ΔΡΥΜΟΣ – ΘΕΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. διαθέτει τη κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να σας προμηθεύει με τη καλύτερη ποιότητα μασίφ – πριστής ξυλείας.

Διαθέτουμε μαλακή και σκληρή ξυλεία ξηραντηρίου, ξεφαρδισμένη, σε σανίδες, καδρόνια και μαδέρια ανάλογα με τις διατομές.

Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή των πελατών μας και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ξυλεία από διαφορετικά μέρη του κόσμου, ώστε να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη και απαίτηση.
 

Ξυλεία Ευρώπης

 

ΔΡΥΣ : Ανήκει στη κατηγορία της σκληρής ξυλείας και είναι κατάλληλη για τη κατασκευή επίπλων υψηλής ποιότητας, δαπέδων, πορτών, σκαλοπατιών κ.α. Το ξύλο της διακυμαίνεται μεταξύ ανοιχτού και σκούρου καστανού και επειδή είναι αρωματικό χρησιμοποιείται συχνά στη βαρελοποιεία.

ΟΞΥΑ : Κατατάσσεται και αυτή στη σκληρή ξυλεία με ευρεία χρήση στη ξυλουργική. Είναι κατάλληλη για την κατασκευή ντουλαπιών, επίπλων, μουσικών οργάνων, δαπέδων κ.α. Το χρώμα της κυμαίνεται από ανοιχτό έως πιο σκούρο κοκκινωπό καφέ.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ : Άλλο ένα ξύλο που ανήκει στη σκληρή ξυλεία. Χρησιμοποιείται για επιπλοποιεία ,δάπεδα, σκαλοπάτια κ.α. Επειδή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλη για εξωτερική χρήση. Το χρώμα της διακυμαίνεται μεταξύ ανοιχτού και ωχρού καστανού.

ΠΕΥΚΟ : Πρόκειται για ένα ξύλο που ανήκει στη κατηγορία της μαλακής ξυλείας και είναι κατάλληλο για οικοδομική χρήση. Στον χώρο μας διαθέτουμε πάτωμα – ταβάνι, ραμποτέ και καδρονάκια.

ΕΛΑΤΟ : Ανήκει στη κατηγορία της μαλακής ξυλείας και χρησιμοποιείται ευρέως ως οικοδομικό προιόν και για παντός τύπου ξυλουργικές εργασίες χαμηλού κόστους.
 

Ξυλεία Αμερικής

 
ΔΡΥΣ : Οπως και η ευρωπαική έτσι κ αμερικάνικη υπάγεται στην σκληρή ξυλεία και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ξυλουργικών εργασιών, από επιπλοποιεία μέχρι ναυπηγική, δάπεδο, διακοσμητικές εφαρμογές κ.α. Υπάρχουν δύο τύποι δρυός, η λευκή που μοιάζει με την ευρωπαική και η κόκκινη.

POPLAR : Κατάλληλο για τη κατασκευή επίπλων, ντουλαπιών, πορτών κ.α.
 

Ξυλεία Αφρικής

 
IROKO : Πρόκειται για ένα ξύλο με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο κ για εξωτερική χρήση. Ανήκει στη σκληρή ξυλεία κ χρησιμοποιείται για πάτωμα, επενδύσεις τοίχων, πάγκους εργασίας κα. Το χρώμα του είναι καφέ – χρυσαφί.

NIANGON : Κατατάσσεται κ αυτό στη σκληρή ξυλεία, έχει χρώμα κοκκινωπό κ καθώς επιδεικνύει κ αυτό μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλο κ για εξωτερική χρήση. Χρησιμοποιείται για πόρτες, κουφώματα, διακόσμηση κα.