Πόρτες ΔΡΥΜΟΣ Ε.Ε. στις Αχαρνές

 

Πόρτες Κουζίνας

 
ΠΟΡΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Η εταιρία ΔΡΥΜΟΣ ΕΕ είναι σε θέση να σας προμηθεύσει με αρίστης ποιότητας υλικά για πορτάκια – ντουλάπια κουζίνας. Επιλέξτε ανάμεσα από διαφορετικά στυλ, χρωματισμούς, υφές και υλικά, και ανανεώστε η δημιουργήστε από την αρχή την ιδανική για εσάς κουζίνα.
ΜΑΣΙΦ – ΗΜΙΜΑΣΙΦ: Ταμπλαδωτά, με βιτρίνα ή απλά δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα και δίνουν μια παραδοσιακή νότα στο χώρο του σπιτιού η του εξοχικού σας.

ΜΕΛΑΜΙΝΙΚΑ: Απεριόριστοι συνδυασμοί χρωμάτων και υφών, direct ή postforming, είναι η εύκολη και οικονομική λύση για κάθε σπίτι.

HPL: Φύλλα laminate με προστατευτικό στρώμα βακελίτη. Συνδυάζουν ιδανικά σύγχρονο design και αντοχή στις φθορές. Δώστε έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας με εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια.

ΑΚΡΥΛΙΚΑ: Η ακρυλική προστατευτική επίστρωση προσφέρει αφενός ανθεκτικότητα στο προιόν και αφετέρου υψηλή αισθητική στο αποτέλεσμα.

 

Πόρτες Ντουλάπας

 
ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ: Ανανεώστε το χώρο του υπνοδωματίου σας, απλά αλλάζοντας τα φύλλα της παλιάς σας ντουλάπας. Η εταιρία μας θα σας προμηθεύσει, πάντα, με τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς.

ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ: Εξοικονομήστε χώρο τοποθετώντας συρόμενες πόρτες στις ντουλάπες σας. Προσθέστε καθρέφτες, γυάλινες και δερμάτινες επιφάνειες για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΜΕΛΑΜΙΝΙΚΕΣ: Επιλέξτε μια πιο οικονομική πρόταση, που δε θα περιορίσει όμως την φαντασία σας. Απομιμήσεις ξύλου – πέτρας, μονόχρωμες, λείες και ανάγλυφες. Αμέτρητες επιλογές μελαμινικών φύλλων, μία για κάθε περίσταση.

HPL: Προσθέστε μία πιο μοντέρνα πινελιά, επιλέγοντας βακελιτικά φύλλα. Έντονα κ ζωηρά χρώματα που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, θα φωτίσουν το υπνοδωμάτιο, το δικό σας ή των παιδιών σας.
 
  • Συρόμενες
  • Μελαμινικές
  • HPL
 

Πόρτες Εσωτερικές

 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ: Η επιχείρησή μας σε συνεργασία με αξιόπιστα εργοστάσια της Ελλάδος, σας παρέχει ανωτέρας ποιότητας laminate πόρτες εσωτερικού χώρου. Επιλέξτε ανάμεσα σε απλές, με inox λεπτομέρειες, ταμπλαδωτές ή τζαμωτές, αυτή που ταιριάζει ιδανικά στον χώρο σας.
 
Laminate